تاريخ : جمعه 15 مرداد 1395  | 11:55 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

حریفان جاور در مرحله مقدماتی مشخص شدند

خبرگزاری فارس: حریفان جاور در مرحله مقدماتی مشخص شدند

ملی پوش قایقرانی ایران حریفان خود را در مرحله مقدماتی بازی های ریو شناخت.

به گزارش خبرنگار اعزامی فارس از ریو، مسابقات رویینگ بازی های المپیک از شنبه آغاز می شود و مهسا جاور تنها نماینده کشورمان است که در این روز به مصاف حریفان می رود.
قرعه کشی این مسابقات امروز برگزار شد و جاور حریفان خود را در مرحله مقدماتی شناخت.
بر این اساس وی در گروه دوم با حریفانی از آمریکا، اندونزی، لتونی، دانمارک و آرژانتین همگروه است.
این مسابقه ساعت ٩:٤٠ صبح به وقت محلی روز شنبه برگزار می شود.
انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 مرداد 1395  | 11:55 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

قهرمانان اروپا حریفان شمشیربازان کشورمان شدند

خبرگزاری فارس: قهرمانان اروپا حریفان شمشیربازان کشورمان شدند

هر ۲ نماینده کشورمان در دور اول باید با قهرمانان اروپا روبه‌رو شوند.

به گزارش خبرنگار اعزامی فارس از ریو، مسابقات شمشیربازی المپیک قرعه‌کشی شد و طبق آن مجتبی عابدینی و علی پاکدامن حریفان خود را شناختند.

 

مجتبی عابدینی باید برابر یاگوت کا از اوکراین قرار بگیرد و علی پاکدامن نیز با زابو از آلمان مسابقه خواهد داد.

پاکدامن در صورت برد در دور اول باید در گام بعدی با الکسی کومنکو روس نفر اول دنیا روبرو بشود و عابدینی نیز گوو شمشیرباز کره جنوبی را در پیش خواهد داشت.

این مسابقات از روز شنبه استارت می‌خورد.

انتهای پیام/ا


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 مرداد 1395  | 11:54 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

ITCحاج‌صفی رسید/ احسان فردا بازی می‌کند

خبرگزاری فارس: ITCحاج‌صفی رسید/ احسان فردا بازی می‌کند

کارت بازی بین‌المللی مدافع هافبک جدید سپاهان از طرف باشگاه سابق آلمانی وی صادر شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، احسان حاج‌صفی بازیکن فصل گذشته تیم فوتبال فرانکفورت آلمان که از این تیم جدا شده و برای رقابت‌های فصل جدید به سپاهان پیوسته است، با صدور کارت بازی بین‌المللی‌اش برای همراهی سپاهان مشکلی نخواهد داشت.

بر همین اساس با صدور ITC حاج‌صفی، این بازیکن در صورت صلاحدید کادر فنی می‌تواند از فردا در ترکیب سپاهان مقابل استقلال خوزستان قرار گرفته و این تیم را همراهی کند.

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0

خلعتبری با گسترش تمرین کرد/محمدرضا بدون مشکل مقابل پرسپولیس

خبرگزاری فارس: خلعتبری با گسترش تمرین کرد/محمدرضا بدون مشکل مقابل پرسپولیس

مهاجم سابق پرسپولیس عصر روز گذشته بدون هیچ مشکلی با گسترش فولاد تمرین کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از اینکه اخباری مبنی بر مصدومیت محمد رضا خلعتبری مهاجم گسترش فولاد منتشر شد و حتی عده ای عنوان کردند این بازیکن به خاطر مصدومیت دیدار با پرسپولیس را از دست داده است اما این بازیکن عصر روز گذشته بدون هیچ مشکلی با گسترش فولاد تمرین کرد تا برای دیدار هفته سوم تیمش مقابل پرسپولیس مشکل خاصی نداشته باشد.

گسترش و پرسپولیس از هفته سوم لیگ برتر شنبه در تبریز به مصاف هم خواهند رفت.

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 مرداد 1395  | 11:54 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

فرزند سامارانش نایب رئیس توماس باخ شد

خبرگزاری فارس: فرزند سامارانش نایب رئیس توماس باخ شد

فرزند رئیس اسبق کمیته بین‌المللی المپیک نایب رئیس توماس باخ، رئیس کنونی این سازمان شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، پسر خوان آنتونیو سامارانش، رئیس اسبق کمیته بین‌المللی المپیک، در حاشیه برگزاری نشست اعضای این کمیته که روز گذشته انجام گرفت، به عنوان نایب رئیس توماس باخ، رئیس آلمانی کنونی این سازمان برگزیده شد.

پدر وی از سال 1980 تا 2001 عهده‌دار هدایت این سازمان بود که در سال 2010 درگذشت.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0

ایران فینالیست شد/ برگزاری دیدار نهایی بین ایران و اسکاتلند

خبرگزاری فارس: ایران فینالیست شد/ برگزاری دیدار نهایی بین ایران و اسکاتلند

شب گذشته تیم ملی ایران با شکست دادن حریف پرتغالی خود موفق شد به دیدار پایانی مسابقات انتخابی قهرمانی جهان راه یابد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سایت فدراسیون،‌ شب گذشته تیم ملی فوتبال هفت نفره ایران با شکست دادن حریف پرتغالی خود موفق شد به دیدار پایانی مسابقات انتخابی قهرمانی جهان راه یابد.

ملی پوشان کشورمان در این دیدار با نتیجه پنج بر یک تیم پرتغال را مغلوب کردند و با کسب این پیروزی، فردا شنبه برای دست یابی به عنوان قهرمانی به مصاف اسکاتلند خواهند رفت.

تیم ایران پیش از این موفق به شکست تیم های آلمان، ایرلند شمالی و استرالیا در مراحل مختلف شده است و با این پیروزی به چهارمین برد متوالی خود در این مسابقات دست یافت.

این مسابقات با حضور 13 تیم در حال برگزاری است و 8 تیم موفق به اخذ مجوز حضور در رقابت های جهانی 2017 آرژانتین خواهند شد.

تیم ایران با ترکیب بابک صفری، حسین صفری، مهدی جمالی، حسین تیزبر، بهنام سهرابی، جاسم بخشی، امیر امجدیان، احسان معصوم زاده، صادق حسنی، حمید فتحی نژاد، ناصر اکبرپور، لطف الله جنگجو، محمد خراط و مسلم خزاعی با هدایت حسین صالح، سرمربی تیم ملی در این مسابقات حضور یافته است.

این مسابقات تا 16 مرداد ماه در شهر وجن در کشور دانمارک برپاست.

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 مرداد 1395  | 11:53 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

چلسی در اندیشه شکار پدیده رومانی و استه‌وابخارست

خبرگزاری فارس: چلسی در اندیشه شکار پدیده رومانی و استه‌وابخارست

تیم فوتبال چلسی تلاش می‌کند ستاره جوان خط میانی استه‌وا بخارست رومانی را در روزهای قبل از شروع فصل جدید به خدمت گیرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، چلسی که امسال توسط آنتونیو کونته، مربی معروف تیم ملی ایتالیا در 2 سال گذشته هدایت می‌شود، علاقمند شده «نیکولا استانیچو» عضو استه‌وا بخارست را به خدمت گیرد.

این بازیکن که در پست هافبک هجومی بازی می‌کند و 23 سال سن دارد،‌ در رقابت‌های یورو 2016 تیم رومانی را همراهی کرد.

در آن رقابت‌ها ستاره 23 ساله بازی‌های خوبی انجام داد که نظر باشگاه انگلیسی را به خود جلب کرد.

استانچیو در فصلی که گذشت، 14 گل زده و 11 پاس گل را درکارنامه ورزشی خود ثبت کرد.

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0

هافبک گل‌نزن کروات رئال مادرید،‌گزینه جانشینی پوگبا در یووه

خبرگزاری فارس: هافبک گل‌نزن کروات رئال مادرید،‌گزینه جانشینی پوگبا در یووه

هافبک جوان کرواسی که تاکنون برای رئال مادرید گلی نزده،‌ گزینه جانشینی یوونتوس برای جانشینی پل پوگبا است.

به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه گازتادلواسپرت ایتالیا گزارش کرد در صورتی که انتقال پل پوگبا به تیم منچستریونایتد انگلیس عملی شود، آنگاه یوونتوس معروف به بیانکونری به سراغ ماتئو کواچیچ از کهکشانی‌های مادریدی خواهد رفت تا وی را به عنوان جانشین درخدمت گیرد.

این روزنامه افزود تورینی‌ها حتی برای این منظور بسته پیشنهادی را آماده‌ کرده‌اند اما اکنون منتظر هستند تا سرنوشت پوگبا مشخص شود.

البته این گزارش در حالی انتشاریافته که «نیکی وسکان»، مدیر برنامه کواچیچ در مصاحبه با یک نشریه اسپانیایی اظهارداشته موکلش علاقمند به ماندن در رئال است.

ستاره 22 ساله در تیم ملی کرواسی تاکنون 29 بازی انجام داده و یک گل زده است. در رئال نیز در یک سال اخیر 25 بازی کرده اما گلی به نام وی ثبت نشده است.

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 مرداد 1395  | 11:52 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

رستمی، مرادی و سلیمی در صدر وزن خود قرار دارند

خبرگزاری فارس: رستمی، مرادی و سلیمی در صدر وزن خود قرار دارند

استارت لیست نهایی رقابت‌های وزنه برداری المپیک 2016 ریو مشخص شد که کیانوش رستمی، سهراب مرادی و بهداد سلیمی در صدر وزن خود قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری؛ مسابقات وزنه برداری بازی های المپیک 2016 ریو باشرکت 260 وزنه بردار از 94 کشور از 17 مرداد آغاز می شود که 156 وزنه بردار مرد و 104 وزنه بردار زن در 11 روز برگزار خواهد شد.

همانطور که از قبل هم پیش بینی می شد هر 5 وزنه بردار کشورمان ( کیانوش رستمی در دسته 85 کیلوگرم، سهراب مرادی و علی هاشمی در دسته 94 کیلوگرم، محمدرضا براری در دسته 105 کیلوگرم و بهداد سلیمی در دسته به اضافه 105 کیلوگرم)در گروه A اوزان خود قرار گرفتند و با توجه به رکوردهای ورودی فقط کیانوش رستمی، سهراب مرادی و بهداد سلیمی در جمع 3 وزنه بردار برتر وزن خود قرار گرفتند. علی هاشمی و محمدرضا براری هم عناوین هشتم اوزان خود را دارند. 

گفتنی است؛ رقابت‌های وزنه برداری بازی های المپیک 2016 ریو با رقابتهای دسته 48 کیلوگرم زنان از یکشنبه 17 مردادآغاز می شود.

اسامی نفرات برتر اوزان هشتگانه رقابت‌های وزنه برداری مردان و زمان برگزاری هر وزن در زیر آمده است:

دومین روز (18 مرداد) رقابت دسته 56 کیلوگرم گروه(A):
چول یان از (کره شمالی) با رکورد ورودی 300 کیلوگرم در صدر این دسته قرار دارد.


سومین روز (19 مرداد) رقابت دسته 62 کیلوگرم گروه(A):

لی چون از (چین) با رکورد ورودی 325 کیلوگرم نفر نخست این وزن است.

چهارمین روز (20 مرداد) رقابت دسته 69 کیلوگرم گروه(A):
کیم میونگ از کره شمالی و دانیار اسماعیلف از ترکیه با رکورد ورودی 350 کیلوگرم نفرات برتر این دسته هستند.

پنجمین روز (21 مرداد) رقابت دسته 77 کیلوگرم گروه(A):
ژیائو جون از چین و کارپتیان از ارمنستان با رکورد ورودی 370 کیلو گرم در صدر این دسته قرار گرفته اند.

ششمین روز (22 مرداد) تعطیل است.


هفتمین روز (23 مرداد) کیانوش رستمی در دسته 85کیلوگرم گروه (A)به روی تخته می رود.

1- کیانوش رستمی (ایران): رکورد ورودی 390
2- دنیس اولانوف (قزاقستان): رکورد ورودی 390
3- تائو تیان ازچین به همراه گابریل سینکرایان از رومانی و الکساندر پیلیشنکو از اوکراین با رکورد ورودی 385 کیلوگرم در رده های بعدی قرار دارند.

 

هشتمین روز (24 مرداد) رقابت دسته 94 کیلوگرم سهراب مرادی و علی هاشمی در گروه (A)پیگیری می شود.1- سهراب مرادی (ایران): رکورد ورودی 407

2- آدرین ادوارد زیلینسکی (لهستان): رکورد ورودی 405
3- آتوماس برنارد زیلینسکی (لهستان): رکورد ورودی 403
علی هاشمی نیز در با رکورد ورودی 395 کیلوگرم در رده هشتم قرار دارد.

نهمین روز (25 مرداد) تعطیل است.


دهمین روز (26 مرداد) رقابت دسته 105 کیلوگرم گروه (A) محمد رضا براری به روی تخته می رود.

1- روسلان نورالدینف(ازبکستان): رکورد ورودی 425
2- ژیانگ(چین): رکورد ورودی 420
3- سیمون مارتیروسیان (ارمنستان): رکورد ورودی 420
محمدرضابراری با رکورد ورودی 410 کیلوگرم در رتبه هفتم وزن خود قرار گرفته است.

 

یازدهمین و آخرین روز رقابتهای وزنه برداری بازی های المپیک 2016 ریو (27 مرداد) رقابت دسته به اضافه105 کیلوگرمگروه (A)  بهداد سلیمی با حریفان خود به رقابت خواهد کرد.

1- بهداد سلیمی (ایران): رکورد ورودی 450 کیلوگرم

2- مارت سیم(استونی): رکورد ورودی 450 کیلوگرم
3- لاشا تالاخادزه(گرجستان): رکورد ورودی 450 کیلوگرم
4- روبین الکسانیان(ارمنستان): رکورد ورودی 450 کیلوگرم
5- گور میناسیان(ارمنستان): رکورد ورودی 450 کیلوگرم
6- تویچیف(ترکمنستان): رکورد ورودی 450 کیلوگرم

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : جمعه 15 مرداد 1395  | 11:52 AM | نویسنده : مهدی گلشنی

خطیبی: امیدوارم دربی تبریز بعد از ۲۰ سال جذاب شود

خبرگزاری فارس: خطیبی: امیدوارم دربی تبریز بعد از ۲۰ سال جذاب شود

سرمربی تیم ماشین سازی تبریز گفت: هفته بعد با تراکتورسازی بازی داریم و امیدوارم یک دربی جذاب را بعد از ۲۰ سال در تبریز شاهد باشیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، رسول خطیبی که در برنامه ورزش و مردم حاضر شده بود درباره تیم فوتبال ماشین سازی تبریز که خود او هدایت آنرا برعهده دارد گفت: در اواخر دهه 60 بود که من به استادیوم می‌رفتم که آن زمان تراکتورسازی و ماشین سازی همیشه مثل استقلال و پرسپولیس با یکدیگر رقابت داشتند برای آذربایجانی‌ها هم رنگ، فرق نمی‌کند و هر تیمی که متعلق به آذربایجان باشد مردم از آن حمایت می‌کنند. حتی زمانی که ما آخرین بازی‌مان را در لیگ دسته اول انجام می‌دهیم هواداران تراکتورسازی به استادیوم آمدند و از ما حمایت کردند. هفته بعد هم دربی تبریز بین ماشین سازی و تراکتورسازی برگزار می‌شود و امیدوارم بعد از 20 سال یک دربی جذاب و تماشاگرپسند را از این دو تیم ببینیم.

وی در ادامه گفت: زمانی ک ما به لیگ برتر صعود کردیم یک پیرمرد 70 ساله پیش من آمد و با گریه گفت که بعد از 21 سال به آرزویم رسیدم و خوشحالم که ماشین سازی به لیگ برتر آمد. این تیم طرفداران قدیمی و متعصب زیادی دارد و ما هم برای خوشحالی آنها تلاش می‌کنیم.

سرمربی تیم ماشین سازی تبریز در خصوص اینکه آنالیزش از گرفتن 4 امتیاز در دو بازی توسط ماشین سازی چیست گفت: قبل از هر چیز باید از هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه تشکر کنم که به ما کمک های زیادی کردند و 80 درصد خواسته‌های من برآورده شد. ما تیم خوبی جمع کردیم در اولین بازی هم فولاد را در گرمای اهواز بردیم هرچند که خیلی‌ها هم گفتند فولاد ضعیف شده اما بازی این تیم مقابل پرسپولیس را همه دیدند که چه تیم قدرتمندی است و خیلی خوب فوتبال بازی می‌کند. در بازی دوم هم مقابل گسترش فولاد مساوی کردیم اما کسانی که این بازی را دیدند می‌دانند که ما می‌توانستیم در همان نیمه اول کار را تمام کنیم. اما شرایطی پیش آمد که بازیکن ما اخراج شد و با این همه اگر بازیکنان بیشتر دقت می‌کردند می‌توانستیم سه امتیاز را بگیریم.

خطیبی در خصوص تغییراتی که در ماشین سازی داده و حدود 11 بازیکن این تیم نسبت به زمانی که در لیگ دسته اول حضور داشتند تغییر کرده است افزود: تیم‌هایی که در لیگ برتر هستند هر سال تقویت می‌شوند اما تیمی از لیگ دسته اول می‌آید شاید بازیکنانش خیلی تجربه لیگ برتری نداشته باشند یا اینکه از نظر کیفیت کمی پایین تر از سایر بازیکنان باشند با این همه ما سعی کردیم از بازیکنان بومی استفاده کنیم. خود من زمانی که در تبریز مربیگری کردم همیشه موفق بودم چرا که از جوانان استفاده کردیم.

ادامه دارد...


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 102 :: 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 >